top of page
Search

Když dezinfekce, tak stylově a pro všechny!

Jako většinu českých firem, i nás a naše klienty období karantény zasáhlo.

Po krátkém období šoku a smutku ze zrušených akcí jsme se ale rychle oklepali a začali vymýšlet jak pomoct - všem, ostatním i sobě.


Neznamená to, že se odkláníme od našeho oboru - jsme stále experiential a event marketingová firma, která je tu stále pro své klienty a přináší návrhy a řešení jak přistupovat k organizaci eventů v nadcházejících měsících.

Jsme ale prostě multifunkční Extroverti a jak řekl Ch. Darwin: “Není to ten nejsilnější, kdo přežije, ani ten nejinteligentnější, ale ten, kdo se dokáže nejlépe přizpůsobit.


A protože jsme se nemohli koukat na to, jak někteří řeší situaci s nutnou dezinfekcí rukou….


…pochopili jsme, že je nutné zakročit.

Začala tak jednání s českými designéry a dodavateli a přišli jsme s produktem, který je nyní potřebný do každé výrobní haly, pobočky, kavárny, obchodu nebo restaurace - designovým stojanem na dezinfekci rukou.

Chtěli jsme totiž vyrobit stojan, na který bude - i přes jeho účel - hezký pohled a bude i při dezinfikování rukou působit lidem alespoň trochu radost. A to se povedlo. Při umístění do provozoven totiž stojan působí spíše jako designový doplněk interiéru než funkční dávkovač dezinfekce. Navíc - vzhledem k výrobním materiálům - může být klidně ozdobit i exteriéry! Je prostě pro všechny!

Pod již známou značkou Extroverts tak vznikla značka EX anti-virus Care a stojan, jehož hlavní výhodou je nášlapné ovládání dávkovače dezinfekčního gelu, kdy se pumpičky nemusíte dotknout rukou.

A nebyli bychom to my - markeťáci - abychom to nevzali i z marketingového pohledu, proto další skvělou vlastností je to, že si každý může svůj stojan obrandovat a vybarvit do svých korporátních nebo prostě jen oblíbených barev. Je možné ho lakovat nebo polepit fólií, vybrat si barvu stlačovadla a pedálu, … klienti jsou z této možnosti nadšení, že asi brzy vyhlásíme soutěž o nejveselejší dezinfekční design. Protože dezinfikovat je radost :-)!

Víme, že tím nezachráníme svět a ani nevyděláme miliony, ale na náš EX Care stojan jsme náležitě pyšní, mimo jiné i z důvodu, že jde o 100% český výrobek, který byl navržen a je vyráběn v ČR.

Pokud byste se chtěli dozvědět o našem stojanu více, na stránkách www.excare.cz naleznete veškeré detaily týkající se technických parametrů, cen a objednávek.

Na Facebookovém profilu budeme postupně uveřejňovat další informace - a možná brzy i zmiňovanou soutěž.

Tak nezapomeňte, dezinfikování rukou může být radost!

Vaši EX care Extroverti



41 views0 comments
bottom of page